Apps > Paid Apps > Business

VGM Checklist
Digitale Tijger

August 19th, 2012Price: $18.99

Category: Business

Released: Aug 19, 2012

Version: 1.0

Size: 2.4 MB

Seller: Digitale Tijger V.O.F.

Rated 4+

Requirements: Compatible with iPhone 3GS, iPhone 4, iPhone 4S, iPod touch (3rd generation), iPod touch (4th generation) and iPad.Requires iOS 5.0 or later.VGM Checklist by Digitale Tijger

VGM Checklist Screenshots

Description

Met de VGM checklist van Digitale Tijger handelt u, de vanuit de VCA -normering verplichte, werkplekinspecties, meldingen van gevaarlijke situaties en (bijna) ongevallen eenvoudig en direct af.
Op locatie verstuurd u deze met n druk op de knop naar de VGM -cordinator in uw organisatie. Deze ontvangt een duidelijke rapportage met tijdstip, locatie en andere relevante informatie over de inspectie of melding.

**Kenmerken**
> Direct een werkplekinspectie uitvoeren
> Overzicht van de te nemen acties
> Uitgebreide rapportages
> Vanuit de App verzenden aan KAM cordinator

Aan de hand van de aanwezige guidelines doorloopt u de relevante VGM -aspecten voor een werkplekinspectie. Niet actuele onderwerpen of vragen klikt u eenvoudig uit waardoor gebruiksgemak gegarandeerd is.
Indien een onderwerp niet in orde is kunt u per vraag een opmerking of actie ingeven die meegezonden wordt op de rapportage en internet als de uitgevoerde inspecties als herinnering in uw App blijft staan. Melden van gevaarlijke situaties of (bijna) ongevallen gaat alrightzeer eenvoudig. Hierbij kiest u eenvoudig de categorie van de melding en heeft u gelegenheid een foto van de situatie te maken of toe te voegen.

Met de VGM app beschikt u en of uw medewerkers over een handige professionele tool waarmee inspecties en meldingen veel sneller, eenvoudiger en professioneler uitgevoerd kunnen worden. Hiermee levert de App een positieve bijdrage aan het veiliger werken in uw organisatie!

Eventueel kan de gebruiker de gegevens van de MVK- deskundige opslaan in de App om hen in voorkomende situaties te benaderen.

Uw op- of aanmerkingen op onze App zijn van ons van grote waarde om ons product te verbeteren. U kunt uw reactie richten aan info@digitale-tijger.nl

*VCA: Veiligheids Guidelines Aannemers
*VGM: Veiligheid, Gezondheid & MilieuComments
Become a fan of the Fair Apps, iPhone Apps and iPad Apps | iOS Apps from the App Store on Facebook for exclusive offers, the inside scoop on latest and most exclusive iPhone, iPad & iPod apps.